ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως, η μουσικοποιητική βραδιά Αλληλεγγύης με την παρουσίαση των Ποιητικών Συλλογών του Αντώνη Μικέλη, από τον Σύλλογο Ολυμπίων.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που ο δήμος μας σιγά σιγά φιλοξενεί όλο και περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σήμερα τιμούμε τον φίλτατο Αντώνη Μικέλη, γνωστό ως καπετάν Αντώνη, τον οποίο αρχίζει να μαθαίνει ο κόσμος της περιοχής όχι μόνο επειδή έχει εγκατασταθεί εδώ και χρόνια σε αυτή αλλά και χάρη στο ποιητικό του έργο.

Η απεραντοσύνη της θάλασσας, η οποία «πρωταγωνιστεί» στα ποιήματά του, ήταν σημείο έμπνευσης για τον καπετάν Αντώνη και χάρη στην ευστροφία και την επίσης απέραντη σκέψη του έχει δημιουργήσει ένα τόσο όμορφο ποιητικό έργο που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε».

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Βλάμης, ενώ απήγγειλαν η συγγραφέας Σοφία Αγραπίδη, η φιλόλογος Ελένη Χασομέρη, η λογοτέχνης Φωτεινή Αζαμοπούλου και ο ίδιος ο ποιητής Αντώνης Μικέλης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Βουλευτής Ηλείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η οποία στη σύντομη ομιλία της συνεχάρη τον κ. Μικέλη για το έργο του.Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις, κατά την εκδήλωση, των ποιητικών συλλογών του κ. Μικέλη θα διαθέσει ο Σύλλογος Ολυμπίων στο Σύλλογο ΑμεΑ ΗΛΙΣ Πύργου.

Related Posts

1 of 81